18 april 2017

BACK TO REALITY

Allmänt

//Våååååår//
//Från i lördags med Sofia//
 
Hallå gänget!
Idag drog inte bara skolan igång igen utan ska även snart bege mig till hallen där vi ska ha ett litet möte om den kommande försäsongen. Hur det känns att vara tillbaka i skolan? Bra och dåligt, to be honest. Bra, för att jag saknat mina skolvänner och har fått mycket motivation nu när sommaren börjar närma sig och årskurs 2 börjar lida mot sitt slut. Dåligt, för att det är extremt mycket plugg i ett par veckor framöver nu som bidrar till en hel del ångest!
 
Angående handbollen känns det skönt att komma igång med träningen igen, men måste dock erkänna att jag är lite nervös. Förra året hoppade jag in i A-laget mot slutet av försäsongen (strax innan midsommar), men detta blir första gången jag är med från start liksom! Det ska säkert gå bra... Mycket träningar bara och mycket fys (perfekt kombination med allt plugg;-) right?). 
 
Puusspussss
Anonym

Vad har du för smink till vardags? Hoppas du kan svara snabbt😊

Svar: Jo, det här med smink... Jag är verkligen amatör om jag ska vara helt ärlig! Till vardagen har jag bara lite puder, vanlig mascara och ifyllda ögonbryn (+ om jag orkar lite contour). När det är festligare tillfällen har jag i princip samma fast gillar att göra en eyeliner + ögonskugga:) Inte så mycket mer än så... Hoppas det besvarade din fråga:)) Kram
Tilda Alexandersson

A

Birr update:/

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress