23 juli 2017

Falkenberg

Allmänt

För drygt en vecka sedan spenderade jag en dag + en natt i vår stuga i Falkenberg tillsammans med Becca och Lina! Som ni ser på bilderna ovan är stugan pyyyyyytteliten, men den behöver inte vara större än så då hela pappas sida släkten bor där & nästan alla från mammas sida har sommarstuga där. Vi passade i alla fall på med art komma ifrån Göteborg och prova något nytt!


Vet inte om ni sett eller hört om det redan, men Falkenberg har såååå fin strand. Bilderna ovan är tagna på KVÄLLEN, och vi kunde liksom sitta i sanddynerna och sola! Lina tog till och med ett dopp i havet (starkt gjort!), medan jag och Becca satt och lyssnade på musik.

Vi tog även drinkar på Strandbaden! Hur mysig som helst. Ni måste dit och äta, eller bara ta en drink, för att få prova på känslan!

Vi var faktiskt duktiga och tog saker i egna händer då vi lagade pestopasta + kyckling själva i stugan till middag. Dagen därpå besökte vi dock farmor och farfar som bor ca 10min bort med gång och åt en supergod lunch där!...En mysig tripp helt enkelt som helt klart ska göras om! Puss

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress