23 mars 2017

->ELITSERIEN!!

Allmänt

Min gårdag var HELT fantastisk. Helt klart ett minne för livet! Vi spelade vår sista seriematch i Allsvenskan igår och firade dels att vi vann den, men framförallt att vi är SERIESEGRARE och därmed vidare till högsta ligan, Elitserien(!!). Här kommer massa bilder från gårdagen, enjoooyyy:

Matchen började med att vi fick göra ett inspring, hand i hand med små önneredsspelare, till hög musik! Mäktig känsla. Till höger ser ni sedan bild från uppvärmningen... (Måste erkänna att jag var redigt nervös i den stunden)

Till vänster har vi en bild från matchen, som vi som sagt vann med goda marginal! Till höger ser ni istället världens sötaste hejarklack<3

Mer hejarklack!! // När slutsignalen gick igång sprang alla in på plan med guldhattar + nya vita tröjor (där det stod "Önnered till Elitserien), och så hoppade vi runt och dansade till vinnarmusik!! Vi fick även ta emot guldmedaljer som pris. Glädjen i den stunden går inte att beskriva, ryyyyyyser fortfarande när jag tänker på det.

Efter matchen gick vi till omklädningsrummet och fortsatte dansa, där alla bland annat blev nersprutade av champagne;-) Vi fick sedan göra oss lite fina för att käka TexMex buffé i samlingsrummet! Resten av kvällen bestod av festligheter, med dans och beerpong, och mycket firande i hallen. Hade en superbra onsdagseftermiddag helt enkelt! 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress