13 december 2018

JULETIDER!!!

Allmänt

Åååh julen börjar närma sig och chokladkalendern börjar sakta men säkert ta slut...
Igår var vi på julbord/julshow på Post tillsammans med laget och styrelsen.
Hur lyxigt är det inte att få bli medbjuden på något sådant en helt vanlig onsdag?
Det började med att vi fick varsin välkomstdrink... Glubbel (Glögg + Bubbel) såklart;-) Sedan fick man stå och mingla lite i väntan på att få gå in i själva "matsalen". 
Väl där inne var det en massa långa bord uppdukade med tallrikar, glas, bestick och fina servetter. Det kändes nästan som att man satt på en slags gala (minus alla långa klänningar och kostymer, hehe)! Det var även ett live-band som var där och spelade låtar under kvällens gång.
Det bästa med kvällen var ju helt klart maten, surprise surprise! Det var typ fem långa bord fyllda med olika sorters julmat, samt en egen liten (eller nja, inte så liten faktiskt) efterrättshörna med en massa godsaker. Sjukt lyxigt verkligen! Gick ett flertal omgångar kan jag säga och slutade med att vi fick sitta med uppknäppta byxor ;-).
 
Tyvärr hade vi missupffattat lite hur länge denna sittning var då vi hade räknat med att det var slut efter maten. Vi fick sedan reda på att det vid 21 var dags för en show som skulle hålla på i någon timme... Även fast jag gärna hade stannat kvar och kollat på den så hade jag, liksom många andra, jobb tidigt dagen efter och kände att det var dags att avrunda och börja dra sig hemåt.
 
Sjukt mysig kväll i alla fall och kan lugnt säga att julstämningen är ON TOP!
Puss
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress