26 december 2018

MERRY X-MAS

Allmänt

(null)
(null)
(null)
(null)
GOD JUL!!!

Hoppas ni alla haft en under jul tillsammans med nära och kära. Tänkte berätta lite om min jul (som vi firar både 23e och 24e december). På bilderna ovan ser ni outfiten som jag hade första dagen!
(null)
(null)
Den 23e december och första stoppet är alltid: Jönköping. Där bor nämligen majoriteten av mammas sida släkten, så vi samlas alltid hos min moster (hela glada skaran) och så firar vi "låtsas-jul" denna dag, vilket är sjukt smart då alla har andra som de också vill fira med! Vi åt julbord, jultomten kom och hälsade på, vi öppnade paket, körde julklappslek (jag vann en KAFFEMASKIN?!?)... och allt annat som man gör på jul!
(null)
Den natten sov vi även på hotell i Jönköping. På julafton, den 24e, åt vi alltså en supergod hotellfrukost! Perfekt start på dagen.
(null)
(null)
Därefter åkte vi vidare en snabbis till Mullsjö för att hälsa på gammelmormor som är 98(!!) år. Helt sjukt egentligen... Och att hon är så pigg och fräsch? 

Här var vi bara i någon timme som sagt (fortfarande med mammas sida släkten)...
(null)
... för därefter var det dags att ta bilen ner till Falkenberg för att fira med pappas sida släkten!
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
När vi kom dit var det en jättefin solnedgång, och som vanligt var det så fint dekorerat & mysigt hos farmor och farfar. Även här var det jultomte, julmat, paketöppning och lekar!

Det är framförallt under högtider som denna som man inser hur lyckligt lottad man är i livet. Tänk att jag fått äran att ha en så stor, frisk och "tight" släkt! Och tänk att vi har förutsättningar för att få äta så god mat och köpa/få så fina julklappar. Evigt tacksam❤️

Puss!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress