19 november 2019

BÄSTA MÅNADEN (?)

Allmänt

Bilder tagna den 8e november då jag fyllde hela 20 år!
 
 
HEJ på er gänget,
Herregud vad längesen det var jag bloggade nu. Har liksom hunnit fylla 20 år (därmed även hunnit göra debut på systemet) och en massa annat skoj. November är ju älsklingsmånaden för min del eftersom det innebär födelsedaaaaaag. Dagen innan the big day hade vi en rolig sittning på Malmö Nation med "musiktema", så det blev ett väldigt bra sätt att fira in födelsedagen på. Mitt "lag" hade temat RAVE, och det blev väldigt lyckat. 
 
På själva födelsedagen tog jag tåget upp till Göteborg, lite så där halvbakis. Men hade en toppendag! Var bland annat ute och åt lunch på Da Matteo med Felicia och Noah, och sedan firade vi hemma med lite middag och släkt. Älskar älskar älskar att fylla år. Kommer ALDRIG tröttna på det.
Dagen därpå hade jag en liten middag för ett gäng kompisar! Vi åt middag, körde lite lekar, krökade och gick sedan vidare ut till bland annat Lounges och 8ight! Sjuuuuukt lyckad kväll. Är så nöjd verkligen och även tacksam över mina fina vänner som kom för att fira mig. 
 
Efter dunderhelgen ägnade jag i princip en hel vecka åt tenta-plugg. I fredags hade vi nämligen en tenta i Ekonomistyrning (skjut mig tack), som kändes helt okej. Enda fördelen med tenta-dagen är att det äntligen är över och att man dessutom spenderar kvällen med att fira!! Så vid 07-tiden gick jag och la mig ungefär... -  mådde:)
 
Har även jobbat på Casa (malmö nation) dagen efter detta. Vi jobbade alltså där mellan 17-04 och med tanke på att jag dessutom hade sovit så lite natten innan så var jag HELT DÖD. Men lyckades ändå vara kvar på den kända "efterfesten" (som vi som jobbar på Casa brukar ha efter våra pass) en liten stund... Hemma vid 7-8 då med;) Så nu ska jag vila upp mig denna vecka innan jag blir sjuk haha.
 
PUSSSSS