30 december 2014

memories 2014

Allmänt

 NEW YORK. Som jag drömt om att åka till staden... Det är verkligen min drömstad och resan dit var en dröm! Bästa sällskapet också, kunde inte bli mycket bättre. God mat, UNDERBAR shopping, fantastisk sightseeing och jaaa.. everything was on point! Längtar tillbaka så mycket till maj då jag vaknade upp mitt i New York city!! En av mina bästa resor.
JÖNKÖPING. Inte ett speciellt intressant resemål egentligen, men att åka dit med mina 5 bästavänner gjorde helt klart resan oförglömlig. Vi åkte upp för att kolla handbolls SM finaler, men hade det så fruktansvärt roligt!!!! Så mycket minnen med dessa tjejooor.
 
HANDBOLL A-FLICKOR. Detta året slogs vi ihop med 98orna och blev A flickor. Ett stort steg för mig som handbollspelare haha, nej men har utvecklats enormt mycket och nu blir det mer och mer seriöst! Men är även glad att jag fått lära känna så många nya, underbara människor hihih.
MALLORCA. Jag åkte till Mallis med fiona!! Det var så fint, och jag har aldrig varit där förut. Bodde jättelyxigt och hade det så galet mysigt!! Vill tillbaka nununu.
PRAO. Proade på världens bästa praoställe, Universeum!! Fick göra en massa roliga grejer som jag aldrig gjort förut; som att mata hajar, leka med apor och få se allting "backstage". Praoade även med fiona, vilket gjorde allt så mycket roligare! Lärde mig sjukt mycket verkligen. 
ÖDÄNGLA. Tradionella resan som jag åker med mina bästavänner!! Varje år är lika underbart, och detta var toppppeeen. Vi gör så mycket roligt som knappt går att beskriva! Vi har bonding time, badar, solar, hittar på en massa galna saker, åker ut med båtar, leker med kor, åker till kalmar och shoppar.. ALLT! En av mina bästa bestfriendresor som jag längtar till varje år.
ONE DIRECTION KONSERT. Detta året var jag på två konserter... WOW. Hade världens bästa platser och det var en sjuk upplevelse som jag fick uppleva tillsammans med bästavänner! Åkte upp till stockholm och sov där i nätter, och spenderade timmar med tårar och glädje haha. Längtar tills 2015 då jag ska på konserten i Gbg!!
STOCKHOLM. Med två bästavänner: Alexandra och Kajsa!! Jättemysig spontan resa med tjejerna som spenderades med shopping och mys.. MÅSTE göras om.
SPANIEN. Flera gånger om året åker vi till vårt ställe i Marbella, Puerto Banus, men den bästa gången var lätt när jag fick ta med Lina och Rebecca. Vi solade, badade, åt lyxig mat, shoppade, hade det mysigt och jaa.. Vad gör man i ett paradis med två bästavänner? 
TJÖRN. I somras åkte jag, sofia och sophia till tjörn och bodde i sofias sommarstuga! Jätteroligt verkligen och vi hittade på så mycket roligt. Vi åkte ring bland annat, och badade! Än en gång en cozziiee resa med bästavänner.
KONFIRMATION. Iår konfirmerades jag, och det var bland det roligaste jag gjort faktiskt! En gång i veckan, nästan hela året spenderade jag någon timma i kyrkan med massa mysiga kompisar. Vi var bland annat på läger, vilket var jätteroligt! Ångrar mig inte en sekund att jag konfirmerade mig och själva konfirmationen var så roligt. Vi sjöng egna låtar, höll tal, skådespelade och en massa annat!! Jag rekommenderar verkligen att ni konfirmerar er; man lär känna många nya och får uppleva jättemycket roligt. Man har bara en chans också, så ta den!
15 ÅR. Fyllde 15, vilket innebär väldigt mycket; bland annat att jag äntligen fick ta mitt moppekort, fick fina presenter och hade tjejmiddag för mina bästavänner!
sist men inte minst...
POLEN. En av mina absolut bästa resor, någonsin. Åkte till Polen med handbollslaget (99or, tjejer) och även med pojkar 99! Fick sitta i en buss i 22 timmar, men det var inte lika kasst som det låter- snarare tvärt om! Vi lärde känna varandra så sjukt mycket bättre. Vi sov där i en vecka, i en gympasal både tjejerna och killarna! Bortsett från att spela cup mot polacker (vilket för en upplevelse haha!) så var vi och shoppade, handlade BILLIG mat (bästa priserna jag vart med om), åkte runt i kundvagnar, dansade på gatorna, försökte prata med pollacker, besökte auschwichz och en saltgruva, åkte hästvagn mitt inne i staden, drack mojito... Allt möjligt! Om jag fick göra om det, skulle jag göra det, alla dagar veckan. För det var nästan den bästa veckan i mitt liv!