31 december 2015

JOE&THE JUICE

Allmänt
Lunchmys med världens finaste mamma!

Kom precis hem från en runda på stan med mamma och en god lunch på Joe&The Juice. Ska samla ihop alla grejer till ikväll och sedan dra mot lina där vi ska göra oss iordning! Planerna för ikväll är först och främst middag hos Julia, och sedan lite festligheter. Puss

30 december 2015

Ang. Frågestunden

Allmänt

Vilma och Alex♥
Glömde helt att jag hade en frågestund haha, men har bestämt mig för att svara i inlägget!! Om ni är intresserade av att läsa svaren så är det alltså bara att leta upp inlägget (bör inte ligga så långt ner) och sedan läsa kommentarerna. Fick lite frågor ifall jag kunde svara i video, men ska försöka hitta ett annat tillfälle att göra video:) Pusspuss

30 december 2015

HÖJDPUNKTER 2015

Allmänt

Detta året har verkligen varit ett spännande, roligt, tufft och framförallt händelserikt år. Mitt liv har förändrats HELT genom årets gång- jag har flyttat, fått nya lagmedlemmar, lämnat grundskolan, börjat på gymnasium osv. Tänkte i alla fall att det skulle vara lite roligt för både er och mig att få ta del av lite tillbakablickar på året! (har försökt göra det i kronologisk ordning!!)
London med Rebecca, i januari. Minns det så tydligt! Helt sjukt att det nästan var ett år sedan(?). Det var i alla fall en grym resa, speciellt då jag fick uppleva den underbara staden med min bästavän.
Skidåkning i Sierra Nevada, Spanien. Det blir allt vanligare att vi väljer att boka skidresan i Sierra Nevada då det är så otroligt bra skidåkning! Man åker bra skidor och så fort man tröttnar är det bara att slå sig ner, köpa en varm drink, och pressa i den stekande solen, haha. Bodde även på det lyxiga hotellet Melia där det bland annat fanns spa! Som vanligt fortsatte vi även resan till vårt sommarställe i Marbella. 
Jönköping, SM-finaler. Lite tradition för oss tjejer (jag, Becca, Lina, Sofia, Sophia och Frida) att åka till Jönköping, bo hos mormor och morfar, och kolla SM finalerna! Nästa år är finalerna tyvärr inte i Jönköping som de varit de senaste 3 åren nu</3. Jättemysig resa i alla fall!
ÖHK A FLICKOR. Fick bland annat säga hejdå till 98orna då det var dags att slås ihop med 00orna. Hittills har tiden tillsammans med 00orna varit GRYMT. Är så glad att vi fått chansen att lära känna tjejerna och utvecklas så pass mycket! Har även fått spela riktigt roliga cuper, så som Skadevi, Partille Cup, Irsta osv.
En av de största förändringarna i mitt liv hittills typ (haha) var att lämna huset jag bodde i över 10 år och flytta till rena motsattsen; en våning i stan. Var förkrossad över att lämna huset. Dels för att det var så himla fint, men även för att det låg så bra och för att jag har så många härliga minnen där. Älskade det verkligen, och det gör jag fortfarande! Samtidigt är jag jätteglad att jag fått uppleva detta nya och numera trivs jag som fisken i vattnet;-) i den nya våningen. Perfekt till gymnasiet nu dessutom!
Var i Prag med min klassen, som en slags avskedsresa då det snart var dags att säga hejdå och gå vidare till gymnasiet. Det var en jättelyckad, samt känslomässig resa... En riktigt ball stad i alla fall! Had the time of my life och ååh vad jag vill tillbaka med dessa fina människor. 
Sedan var det även en hel del fler aktiviteter med min klass från åk 9; bland annat Spring Ball, olika discon vi arrangerade, avslutningsmiddagen på bilderna ovan osv. Tänk att jag känt dessa människor sen jag var 3 år, hur sjukt är inte det? 
Tyckte det var extremt jobbigt att lämna The English School. Det var liksom hela min barndom, samlad i en byggnad! Trivdes så otroligt bra på skolan dessutom, med lärarna och eleverna. ESG satte verkligen ribban högt för alla gymnasieskolor. Kärlek till ESG och min fina klass<3
Kroatien med handbollslaget! Bortsett från Polen har vi aldrig kommit utanför Sveriges gränser med laget, så Kroatien var verkligen något nytt och spännande. Det var en sjukt bra resa och jag är så glad att jag fick spendera den med mina fina lagkamrater! Vi badade, solade, åt god mat, strosade runt på Kroatiens gator, och fick samtidigt träna & utvecklas i handbollen. Som det ser ut nu ska vi dit nästa år igen och ÅH vad jag är taggad.
Spanien med Sofia. Familjen + Sofia åkte till vårt sommarställe i Marbella! Vill tillbaka, nununu. Tänk att få sola, bada, äta gott, shoppa, mysa, skratta.... NJUTA med din bästavän! Känner att det börjar bli brist på adjektiv och synonymer till "jättebra", men det var i vilket fall som helst en fantastisk resa som måste göras om. 
One Direction konsert i Göteborg. VIP, andra gången gilt!! Stod allra längst fram, alltså verkligen allra allra allra längst fram vid staketet på de bästa platserna möjligt. Det var en jättelyckad konsert trots att det var lite tomt utan Zayn, haha. Och är glad att jag fick uppleva denna mäktiga känsla med samma kära kompisar som jag gått med alla andra år. 
Bröllop i STHLM. Aw Aw Aaaaw. Minns faktiskt knappt senast jag var på bröllop... Detta var i alla fall ett så himla fint och personligt bröllop. Man blir så sugen på att gifta sig, haha!! En jätterolig upplevelse helt enkelt. 
LM Engström. Bye grundskola, hello gymnasium. Är väldigt nöjd med mitt val då LM är en otroligt bra skola som jag verkligen trivs på. Har fått träffa vänner som jag kanske aldrig hade träffat annars och jag är så tacksam för det! Gymnasiet är verkligen en stor kontrast från min förra skola, alltså är även detta en av de allra största förändringar jag haft i mitt liv.
16 år! Har fyllt år, haha, vilket alltid är lika roligt. Födelsedag=tjejmiddag, alltså hade jag en tjejmiddag i november med temat Casino. Det har även varit flera andra jätteroliga tjejmiddagar! Älskar verkligen att gå på sådana, både för att det är kul att klä upp sig och ha något att se framemot, men även för att det är kul att få umgås och fira med sina bästavänner. 
Stockholm med bästisar. Tog en weekend i huvudstaden med Sophia, Frida, Sofia, Lina och Rebecca. Vi besökte Mall of Scandinavia, shoppade, strosade på gatorna, åt god mat, och hade det jättemysigt. 
Jobb: Jul på Liseberg. Fick mitt första jobb:DD Haha, kanske inte första, men det var i alla fall roligt att få jobba nu under november&december på Liseberg. Stod i en mysig, liten bod och sålde macarones. Till detta ingick en fin utsikt över Liseberg och härlig julmusik. Bästa jobbet, lätt. 
Sist, men verkligen inte minst... en resa till drömstaden New York. Åkte bara i 3-4 dagar med mamma och Noah, men det räckte gott och väl! Finns inga ord som beskriver hur bra det var. Och ni kan ju gissa vad man gör när man befinner sig i en stad som NY; allt mellan shopping, fina bilder, god mat, och att man tappar hakan. 
 
TACK FÖR DETTA ÅRET. 
2015