29 januari 2016

HELG

AllmäntBästa Cicci!

Då var det helg igen!! Fy så skönt, har verkligen haft en jobbig skoldag... Ett matteprov och två oförberedda. För övrigt har min fredag varit mysig, framförallt då den har spenderats med bästa Lina! Vi var precis och åt med familjen på Hard rock och är nu påväg mot bergakungen för att se den eftertraktade 5th wave:D puss

28 januari 2016

PLUSGRADER

Allmänt


Blev riktigt trött på minusgrader och snö, så är väldigt glad att temperaturen börjar stiga, trots regnet!;-)
Har endast bloggat en gång denna vecka(!!) och det är snart helg... FÖRLÅT! Har verkligen inte hittat på någonting speciellt, utan dagarna har bestått av plugg och träning. Idag skulle jag egentligen på bio och se The 5th Wave, men vet inte riktigt om det blir av!
Förövrigt är det sjukt skönt att det är fredag imorgon- jag behöver det. Puss

25 januari 2016

25JAN2016

Allmänt

Hej gänget!
Uppdateringen har varit rätt enformig och dålig det senaste, och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för. Har varken haft ork för att lägga ner tid på outfits eller (framförallt inte) fota dem! Men ska försöka komma tillbaka på rätt spår, haha. Slutade 14.20 idag, åkte hem, tog det lugnt, träffade Julia på stan, åkte hem till mig, hon åkte hem... Nu sitter jag och jobbar på min inlämning och ska snart övergå till min engelska bok! 
Puss