28 april 2016

COUNTDOWN

Allmänt

(Har jag glömt säga att jag klippt mig? Det var i alla fall bara topparna...)
 
Idag har varit en sjukt skön dag! Började kl 8, hade nationellt prov i svenska (skriva) och det kändes hur bra som helst. Man fick 3 timmar på sig, alltså skulle jag senast sluta 11, men jag var klar redan vid 10-tiden så då åkte jag hem och vilade en stund. Har precis varit och käkat på Taco Bar som ni såg i förra inlägget, och nu ska jag strax börja plugga inför morgondagens naturprov, kulkul:-) Blir nog lite serie-pauser, det förtjänar jag haha. Puss

28 april 2016

TACO BAR

Allmänt

Var precis och åt lunch på ett nyöppnat ställe som ligger vid Kompassen- Taco Bar! Miljön och restaurangen i sig var jätteball och mysig, dessutom var maten verkligen hur god som helst och till riktigt bra priser. Här kan jag tänka mig äta både lunch och middag, lätt! Enda nackdelen skulle kunna vara läget, men det gör inte särskilt mycket... speicellt inte när restaurangen är lika bra som den var;) Rekommenderas!
Här får ni lite bilder på nya inköp! Har handlat en hel del mer grejer, men dem får ni se i enskilda inlägg senare. 
Zara väska: med mocka-liknande material i en diskret, ljusmarinblå färg! Helt perfekt till skolan då den är väldigt stor, och dessutom kan den liva upp en hel outfit. Jag älskar att ha den tillsammans med olika nyanser av blå. 
 
Nike skor: i en mörkgrå-blå färg och otroliiiigt skönt material. Även här funkar det jätttebra till skolan för att liva upp en outfit, men går även att ha vid sportigare tillfällen! De är extremt sköna, så man kan gå hur länge som helst i dem.