31 oktober 2018

HONG KONG

Allmänt

Kan börja med att säga att jag bli sååå less på min mobil... Kan inte ladda fram alla mina bilder jag tog i Hong Kong! Det står bara "kan inte hämtas" hela tiden, får panik. 
 
Som tur var så lyckades jag i alla fall få tag i ett par bilder. Resten får jag lägga upp vid ett annat tillfälle bara! Bilden ovan är tagen från när vi åkte taxi från flygplatsen in till Hong Kong. Hur häftig taxi?? Och hur häftig är inte miljön?
 När man suttit på ett flyg en hel natt känner man sig lagom schleten... Så det första vi gjorde när vi kom fram till vårat supeeeerfina hotell (tyvärr laddades dessa bilder inte upp) var att testa på spa-avdelningen. Så himla skönt!
Samma kväll valde vi även att gå ut lite på gatorna och testa på en marknad som låg mitt i stan. Det fanns sjukt mycket grejer alltså! Och ser ni hur fint det är?
Vi åkte sedan upp till en ball restaurang i en av skyskraporna och åt en fantastiskt god middag. Ser. Ni. Utsikten.?!?!?!?! Blev helt mållös. Tänk att sitta med en pink margarita framför den utsikten... Svårslaget. 
Dagen därpå var det dags för lite jobb. Vi tog tunnelbana någon hållplats bort och kom sedan fram till en enorm belysningsmässa som hade 5 (!!) hela våningar fyllda av montrar och leverantörer. Vi gick där i någon timme innan vi till slut skulle bege oss vidare in till Kina. 
 
Tyvärr tar mina bilder slut här för tillfället, men tänker att jag gör det lite spännande för er och fortsätter med inlägget senare när bilderna väljer att laddas upp;-) Stay tuned...

29 oktober 2018

WHAT A VIEW

Allmänt

En tyst minut för denna fantastiska utsikt över Hong Kong! 
Hellooo
Då var man hemma i kalla, tråkiga Sverige igen:( Vill redan tillbaka... Det var en riktigt lyckad resa som jag mer än gärna skulle vilja göra om! More details are coming lateeer. Puss

28 oktober 2018

SISTA MORGONEN

Allmänt

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Godmorgon där hemma!

Hos er är klockan strax efter halv 7 och för mig är klockan redan halv två på eftermiddagen. Har i alla fall ägnat min sista morgon på detta fantastiska hotell åt att ta ett låååångt bad. Vi har ett badrum med glasväggar, så att man ser ut när man sitter i badkaret! Sista bilden ser ni bild på den underbara utsikten. Wow!

Vilken resa vi har gjort! Trots att vi varit här allt för kort tid så har vi hunnit med sååå mycket. Ska lägga upp en massa bilder och berätta när jag får tid! Puss