29 november 2015

NEW INTERIOR

Allmänt

Vi har fått lite nytt i hemmet med ny inredning och nya detaljer! Tycker det ser jättebra ut, även mer hemtrevligt. 
Idag firar vi även min fina kusin Leah (till vänster) som fyller år. Grattisgrattis söta Leah!

29 november 2015

->GBG

AllmäntNu är vi påväg hem till Göteborg!
Kan inte hjälpa att känna lite hemlängtan, men samtidigt hade vi det så otroligt bra. Stockholm är en jättebra stad och att få vara där med bästa kompisar gör det bara bättre! Göteborg kommer däremot alltid vara bästa staden;-) 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, vila, och ligga i sängen och kolla serie. Den kommande veckan är relativt lugn vad det gäller plugg- riktigt skönt! Ha en fab söndag:D puss

28 november 2015

S T H L M

Allmänt


(Fridas bild på Lina och moii)(De två sista är Linas bilder)

Imorse var vi på Mall of Scandinavia med tjejerna. Det var riktigt kul att få åka dit och kolla, speciellt då det var hur fräscht och modernt som helst! Fanns många bra butiker, men även många vanliga. Åt lunch på Basilika- very tasty!!
(4 sista är Linas)

Resten av dagen spenderades i centrala Stockholm med shopping och en mysfika på ett café som hette Alberts café (ligger jättebra och var ett jättemysigt fik). Fick inte köpt en enda sak denna resa(!!) men det är väl bara bra antar jag då jag åker till New York snart. 
(2 sista är linas)

Nu på kvällen har vi ätit en jättegod middag på TGIF! Först burgare och sedan brownie... Blir inte mycket bättre än så. Satt även och pratade i flera timmar!! 

Nu ska vi strax lägga oss då vi tidigt måste upp imorgonbitti. Tåget går 10.29, och vi måste städa innan det... Har i alla fall haft en jättebra resa med mina fina tjejor!! Puss