31 augusti 2017

KOPPS + LEDIGHET

Allmänt

Hallå finisar! Hoppas ni haft en bra dag hittills.


Jag är LEDIG från skolan idag, huuuuur skönt? Ställde ändå klockan på 9 imorse för att jag ville utnyttja ledigheten till max. Strax därefter kom Becca - som varit på intervju i stan- till mig med lite gottigheter som vi satt och smaskade på samtidigt som vi pratade om allt mellan himmel och jord. Behövligt! 

Sedan gick jag ut på stan och mötte upp Cicci och Esther på Kopps på en mys-fika. Mycket snack även här;-) Supermysigt!

Nu ska jag dock iväg och träna, och sedan ska jag plugga på inför morgondagens förhör. Puss

Sneakpeeks på min och mammas nya ljusa, silvriga kjol från Gina Tricot. Är helt förälskad i den! Tydligen fanns det bara en kvar och i storlek XS (både jag och mamma har S i vanliga fall), men den är värd att klämma på sig;-) Ska försöka använda den så fort jag får tillfälle! Puss

29 augusti 2017

TRÄNA, PLUGGA, SOVA

Allmänt

Två ATM-bilder: mellis // meeee taggad på match

Träna, plugga, sova.

Ja, lägg till ett "repeat" så stämmer det i princip perfekt med min vardag! Kom nyss hem från skolan och ska snart iväg igen för att spela träningsmatch mot Kärra. Är rätt trött i kroppen då vi haft extremt mycket träningar det senaste, men det ska väl ändå bli roligt med match! När jag kommer hem blir det lite plugg (wahhh suprise?) och kanske till och med kan unna mig lite serieeeeee. Sedan är det läggdags -> repeat.

Puss