(null)
(null)
(null)
En bild på en gul outfit tagen i Marbella!

Hej gänget! Det går inte så bra för mig med uppdateringen nu va? Nja, inte riktigt. Som vanligt skyller jag på att jag har fullt upp och att det är SOMMAR! 

Just nu befinner jag mig i en "mellan-vecka". Förra veckan var jag ju utomlands och nästa vecka börjar äääntligen Partille Cup. Denna vecka däremot består av återhämtning + träning (konstigt kombination om man tänker efter)! Lite festligheter i helgen kanske men annars har det varit en rätt lugn vecka.

Som sagt är det dags för Partille cup snart och jag är sååå taggad. För er som inte är så handbollsintresserade så är det i alla fall världens största handbollscup för ungdomar, där lag från alla möjliga olika delar i världen kommer till Göteborg för att spela! En riktig handbollsfest:-)

Veckan efter PC åker jag till marbella igen där resten av familjen kommer vara. Nu har Julia även bokat så att hon ska åka med!! Tjohoooo. Riktigt taggad!

Har alltså en massa skoj framför mig, men som ni förstår så kan det påverka uppdateringen här... ska göra mitt absolut bästa! Puss

22 juni 2018

BYE FOR NOW

Allmänt

(null)
(null)
Glad midsommar på er finisar!
Har precis kommit hem från min underbara Marbella-resa, och ligger just nu i sängen och återhämtar mig + laddar upp inför kvällen (det är trots allt midsommar...). Sovit ca 3h inatt då flyet gick alldeleeees för tidigt imorse, men men. Får ta ikapp det imorgon! Tänkte berätta lite kort om resan:
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Till att börja med så kan jag säga att vi hängt en heeeel del vid poolen. Bästa sol-stället! Sköna stolar, ingen sand, ingen vind -> bara en stekhet sol och en massa sköna pooler. Vårt poolområde är ju sååå stort och fint så det är ju bra att vi utnyttjade det!
(null)
(null)
(null)
Är man i Puerto Banus får man självklart inte heller missa dess fina hamn. Här gick vi ett flertal gånger, framförallt på kvällarna då vi skulle ut och äta, men även på dagarna för att köpa glass! 
(null)
(null)
(null)
Nardos gamla klasskompisar var nere samtidigt som oss så vi hängde även en hel del med dem. En av killarna hade en lägenhet bara en kort taxiresa bort från oss, så vi passade även på med lite förkrök och taco-kväll hos honom! Hur fin utsikt??? Ännu finare lägenhet dessutom.
(null)
(null)
Sedan var vi ju även självklart på stranden. Dock inte lika mycket som vid poolen då havet var iiiiiskallt! Vi var även lite otajmade och kom en vecka för tidigt, eftersom alla roliga havsaktiviteter öppnar nästa vecka...:-(
(null)
(null)
Precis vid stranden finns en mysig liten restaurang/bar som heter Pedro’s! Där var jag två gånger, ena gången med tjejerna och andra gången med Alexander, och vi köpte goda (och fina) drinkar.
(null)
Sist men inte minst hade vi sååå mysiga kvällar. Vi växlade mellan roliga utekvällar på klubbarna och mysiga, lugna kvällar på stranden eller hemma hos mig i lägenheten! Perfekt kombination. Skönt att slippa vara bakis varje morgon dessutom eftersom man även vill kunna njuta av dagarna och ta vara på solen.

Stort tack för en mysig resa tjejer! Jag åker tillbaka till favvostället (Marbella alltså, haha) om bara några veckor igen. LÄNGTAR redan! Puss