28 maj 2018

SPA WEEKEND

Allmänt

(null)
(null)
(null)
Hej på er! 
I helgen har jag och familjen (+ Noahs tjej Martina) firat en del olika saker genom en mysig spa-helg på Säröhus. Vi firade bland annat att mamma och pappa varit gifta i snart 20 år, att det var morsdag & att jag snart tar studenten! Blev perfekt att ta allt på en gång nu en helg då alla för en gångs skull var lediga.
(null)
(null)
Hotellet var sååå fint. Här ser ni oss i våra fina blåa morgonrockar, haha!
(null)
(null)
(null)
(null)
Själva spat var ganska litet, men för vår del räckte det gott och väl. Det fanns lite olika stationer man kunde testa på, samt pool + utomhusbad! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Efter att vi hängt på spat i någon timme så gjorde vi oss lite fina och gick sedan till den fina restaurangen som fanns där! Det var så himla fin utsikt och så himla god mat. Vi serverades 3 rätters - muuuums! Man var mätt som bara den efteråt...
(null)
Kvällen avslutades sedan med en liten promenad och en fiiin solnedgång. (Får inte glömma att nämna att vi låg ihopklämda i sängen framför Champions League finalen på TVn dessutom... förvånade?)

Pusssssss
(null)
(null)
(null)
Den senaste veckorna har spenderats med träning, sol och skola... Men vad händer härnäst?
Mottagningar: hela nästa vecka kommer bestå av en massa studentmottagningar har fullt upp 29e, 30e, 31a med olika vänner som ska firas!

Summerburst: nästa helg är det äntligen dags för summerburst! Tro det eller ej, men det blir min första gång någonsin. Ska bli sjukt kul och har fått höra så mycket gott om det! Bästa är att Carro ska ha födelsedagsbrunch (dvs förkrök hehe) på lördagen... Wiho!

Min student: 7e juni, skriv upp det i era kalendrar! LIVETS DAG. Så redo, så taggad.

Marbella: drygt en vecka efter min student bär det av mot Marbella med några av mina närmsta vänner! Det ska solas, badas, shoppas, käkas, festas... ALLT. Så fruktansvärt kul!

Jaa, här ser ni lite vad jag har att se fram emot! Sjukt taggad men lite nervös på samma gång. Mycket förväntningar och förhoppningar! Puss

26 maj 2018

SKIVA #2

Allmänt

(null)
(null)
(null)
(null)
Hej på er igen
Sorry för kass uppdatering men det är mycket som pågår nu under studenttiderna... Många skivor, (snart) mottagningar, fester osv. Samtidigt är det mycket med träning då vi är mitt uppe i försäsong! Skööönt som bara den att jag är HELT klar med skolan nu i alla fall, eftersom jag höll mitt sista tal igår på svenskalektionen. 

I onsdags var jag på ännu en skiva! Detta tema är lite svårare att beskriva då det var en kombination av 1999-90tal-sexy&the city... Jag och ett par tjejer till valde i alla fall att härma svenska landslaget som tog brons i VM 1994! Vi ser ut som ett gäng riktiga soccer-wives måste jag ändå säga;-)

Puss
(null)

(null)