ÅHUS

HEJ!! Gissa vad? JAG LEVER.


Har haft fullt upp med små spontana resor ända sen jag kom hem från Spanien. Först var det Falkenberg med Becca och Lina (inlägg om det kommer!), och nu Åhus med Julia. Vi bor hos Valter och passar på med att kolla Åhus Beachhandboll då det är igång nu! Väldigt roligt faktiskt:D Har ju varken spelat eller varit på det innan.

Ska försöka förbättra uppdatering från och med nu, men det återstår att se helt enkelt! Puss

BYE MARBELLA

HEJDÅ till mitt andra hem</3


Idag åker jag, pappa och Noah hem till Göteborg. Blandade känslor! Jag är väl glad för att jag ska få komma hem till älskade Göteborg, träffa mina älskade vänner och återgå till vanliga rutiner. Å andra sidan är jag lite ledsen då jag inte kommer tillbaka hit förrän om ett år (vilket är alldeles för länge... Vi brukar liksom vara här minst 3ggr om året annars, men handbollen ställer till det lite:/), samt att jag kommer sakna värmen och miljön! 

Vi har åtminstone fått 2-3h i solen idag, så förhoppningvis har jag kvar lite färg när vi landar vi 21-tiden ikväll;-) puss

FLOWER PATTERNS

En matchande set i grönt & svart från Zara! Älskar det. 

En röd jumpsuit från Bershka som är lite kortare i benen och armarna! Älskar även denna (framförallt då den är RÖD!!)

Sist men inte minst, en vit jumpsuit som jag tyvärr inte vet var den är från! Men den är så sjukt fräsch och ball, bästa när man är brun. Ett vinnande koncept med blommigt helt enkelt! Eller vad tycker ni?

1