31 juli 2017

PINK FLOWERS

Allmänt

... längtar redan tillbaka till Spanien! Fint väder, blå himmel, skinande sol, svalkande hav, färgglada blommor- ja, allt. 


Iår fick vi även tillgång till cyklar tack vare SkandiaMäklarna, stort tack till dem för det! Puss

31 juli 2017

Back to reality

Allmänt

Hallå finisar! Spenderade mina sista lediga dagar i Åhus med Valter. Just nu sitter jag på tåget påväg hem till Göteborg då jag har min allra första träning idag sedan uppehållet! Nu drar det igång på riktigt, med andra ord. Är nervös om jag ska vara ärlig då man blivit så sjukt bekväm och vant sig vid att vara fri från "bestämda" och kollektiva träningar. Å andra sidan är det skönt att få komma tillbaka till lite rutiner, samt komma igång med träningen på riktigt igen! 


Kan inte hjälpa att få en liten klump i hjärtat när jag tänker på att sommaren snart är över... Mitt sista sommarlov</3. Det har gått så sjukt fort och det är så galet mycket som hänt på så kort tid! Hoppas i alla fall att den glädje jag haft nu det senaste håller i sig, trots att det blir fullt upp med träning och skola. Puss

28 juli 2017

PAST FEW DAYS

Allmänt

Hallå igen finisar! De senaste dagarna har jag som sagt haft fullt upp med att utnyttja min sista (helt) lediga tid. Nästa vecka drar ju handbollen igång för fullt igen!


Jag var bland annat i Falkenberg över en dag + en natt med familjen & Valter. Det var så himla mysigt verkligen! På första dagen spelade vi bland annat fotboll på dagen.

På kvällen åkte vi sedan till min farbror (... hela min pappas sida släkt bor ju i Falkenberg) och åt mysmiddag. På bilderna ser ni hur fin kväll det var! Alla småkusiner var ju där dessutom så det blev mycket lek;-)

Dagen efter så åt vi lunch hos farmor och farfar, och begav oss sedan hempt mot Göteborg. På den kvällen var vi på lite festligheter tillsammans med min bror (så skumt?!?), men det var riktigt kul faktiskt. 


Puss