Ett regnigt Göteborg är inget ovanligt Göteborg, tyvärr. Kan säga att jag blev rätt besviken över att gå in på väder-appen och se att alla dagar, hela veckan framöver, kommer att bestå av regn, regn & regn. Det värsta är ju att det betyder att det kommer att regna under Partille Cup(!!), värsta scenariot verkligen:( Men men, regn kan vara mysigt!!!!! Det har jag fått bevisat idag, då dagen spenderats på mysigaste sätt med Lina. Först körde vi en snabb shoppingrunda på stan, blev dock bara två butiker innan vi tröttnade haha... Sedan drog vi vidare till Vasa och satte oss utomhus under tak på Espresso House- MYS! Har suttit här i någon timme nu och lär sitta här ett tag till. Puss

27 juni 2016

THE PALM, DUBAI

Allmänt

På höstlovet ska jag och familjen åka till Dubai och bo på världens ballaste hotell, Atlantis The Palm. Rena drömmen! Bara hotellet i sig är galet- det ser ut som ett enormt palats, med hur balla rum som helst, man sover liksom med fiskar(!!). Sedan är läget även helt fantastiskt, som ni ser ligger hotellet på en "ö" som har skapats i form av en palm (därmed namnet "The Palm"), omringat av klarblått vatten. Mamma har länge drömt om att få åka hit, så nu när det var sjukaste prissäkningen på resan kände hon att det var dags att låta drömmen gå i uppfyllese, och nästan ingen är gladare än jag för det;-) JAG ÄR SÅ TAGGAD!

26 juni 2016

NYTT & BRA

Allmänt

Hallå gänget! Märkte precis att blogg.se appen har uppdaterats och det är hur bra som helst! Innan har jag tyckt att det varit jobbigt och krångligt att blogga från mobilen, men nu känns det sååå mycket bättre och även lite roligare;-)

Resan hem igår var rätt så hemsk för att vara ärlig, vi åkte ju extremt tidigt och sov extremt lite... Så när vi kom hem ville jag bada bädda ner mig i sängen och inte lämna rummet på hela dagen! Dock tog det bara någon timme innan jag tvingade mig upp ur sängen och valde att bege mig till Kullavik för att träffa mina saknade bästisar- helt klart värt det, trots att jag var så trött.

På tal om bästisar har min dag spenderats med hela gänget hos Becca. Vi har varit och köpt mat som vi sedan grillat och ätit tillsammans, jättemysigt! Löve my göörls