22 juni 2018

BYE FOR NOW

Allmänt

(null)
(null)
Glad midsommar på er finisar!
Har precis kommit hem från min underbara Marbella-resa, och ligger just nu i sängen och återhämtar mig + laddar upp inför kvällen (det är trots allt midsommar...). Sovit ca 3h inatt då flyet gick alldeleeees för tidigt imorse, men men. Får ta ikapp det imorgon! Tänkte berätta lite kort om resan:
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Till att börja med så kan jag säga att vi hängt en heeeel del vid poolen. Bästa sol-stället! Sköna stolar, ingen sand, ingen vind -> bara en stekhet sol och en massa sköna pooler. Vårt poolområde är ju sååå stort och fint så det är ju bra att vi utnyttjade det!
(null)
(null)
(null)
Är man i Puerto Banus får man självklart inte heller missa dess fina hamn. Här gick vi ett flertal gånger, framförallt på kvällarna då vi skulle ut och äta, men även på dagarna för att köpa glass! 
(null)
(null)
(null)
Nardos gamla klasskompisar var nere samtidigt som oss så vi hängde även en hel del med dem. En av killarna hade en lägenhet bara en kort taxiresa bort från oss, så vi passade även på med lite förkrök och taco-kväll hos honom! Hur fin utsikt??? Ännu finare lägenhet dessutom.
(null)
(null)
Sedan var vi ju även självklart på stranden. Dock inte lika mycket som vid poolen då havet var iiiiiskallt! Vi var även lite otajmade och kom en vecka för tidigt, eftersom alla roliga havsaktiviteter öppnar nästa vecka...:-(
(null)
(null)
Precis vid stranden finns en mysig liten restaurang/bar som heter Pedro’s! Där var jag två gånger, ena gången med tjejerna och andra gången med Alexander, och vi köpte goda (och fina) drinkar.
(null)
Sist men inte minst hade vi sååå mysiga kvällar. Vi växlade mellan roliga utekvällar på klubbarna och mysiga, lugna kvällar på stranden eller hemma hos mig i lägenheten! Perfekt kombination. Skönt att slippa vara bakis varje morgon dessutom eftersom man även vill kunna njuta av dagarna och ta vara på solen.

Stort tack för en mysig resa tjejer! Jag åker tillbaka till favvostället (Marbella alltså, haha) om bara några veckor igen. LÄNGTAR redan! Puss
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress